Smile 2go

Rechte tanden

Veel mensen zijn niet tevreden met hun tanden en vinden hun lach niet mooi. Een grote groep mensen schaamt zich zelfs voor hun tanden. Het is vaak niet bekend welke oplossing voor handen is doordat de meeste tandartsen geen aandacht schenken aan cosmetische tandheelkunde. Mocht er al een cosmetische behandelplan worden aangeboden dan is de drempel vaak te hoog omdat het gewenste resultaat van te voren niet inzichtelijk is!
Bij ons sta jij centraal en kun je met Testeneers® je nieuwe stralende witte tanden testen. Uiteindelijk bepaal je zelf of een cosmetische behandeling zoals met facings en veneers waardevol is.

Wil je meer informatie of wil je een afspraak maken voor de gratis Smile-analyse? Bel ons op voor een afspraak via 071-5132828.

Wij werken samen met Smile2go Nederland en zijn exclusief gecertificeerd Smile2go aanbieder in Leiden en omstreken!

Bekijk hier diverse voor- en na filmpjes:

Testeneers®

Bewust of onbewust beoordelen andere mensen jouw lach als eerste en als belangrijkste. Je lach wordt sneller en sterker beoordeelt dan je ogen, haar, geur en kleding. Je eigen lach is dus je belangrijkste accessoire!

Ben je niet tevreden met je eigen tanden, vind je ze bijvoorbeeld te kort of te lang, zitten er oneffenheden in je tanden of heb je een spleetje tussen je tanden of zijn je tanden verkleurd? Dan zijn Facings en Veneers vaak de oplossing!

Maar welke tandarts durft jou nu de ideale facings en veneers te bieden zonder te weten waar het op moet gaan lijken…?
Onze Testeneers® laten jou het effect van je nieuwe lach ervaren zonder tandheelkundige behandeling! Testeneers worden speciaal voor jou ontworpen en worden gemaakt van kunststof. De door onze exclusief vervaardigde Testeneers® geven jou je nieuwe lach om te testen. Uiteindelijk bepaal je zelf of een cosmetische behandeling zoals met facings en veneers waardevol is.

Wil je Testeneers® laten maken? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvende Smile-analyse. Schroom vooral niet de telefoon te pakken en ons te contacten. Bel ons op voor een afspraak via 071-5132828!